GameMusicLicense.nl 
  Muzieklicenties voor games

 

 GameMusicLicence.nl 

Informatie en juridisch advies voor game  developers, music supervisors en componisten van gamemuziek.    

clearance van muziekrechten voor game studios - licenties - synchronisatierechten - audio branding - muziekcontracten - copyrights

 

muziekcontractenWerkwijze & Juridisch Advies

De werkwijze van GameMusicLicense.nl kenmerkt zich door vakkundigheid, effectiviteit, up to date kennis, resultaatgerichtheid en sensitiviteit voor de branche, met een moderne no-nonsense aanpak.

Het eenvoudigste is om ons vrijblijvend een email te sturen waarin u een korte omschrijving geeft van de situatie waarin u zich bevindt en aan welke juridische dienstverlening u behoefte heeft. Dat geeft ons de mogelijkheid om een voorzichtige situatieschets te maken en uw vraag binnen de relevante juridische context te plaatsen.

Muziekcontracten en licenties

Onze werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het controleren of opstellen van muziekcontracten, algemene voorwaarden of licenties. Wij kunnen U daarnaast informeren over muziekrechten en de verschillende soorten licenties die U nodig heeft voor een bepaald project. Ook kunnen wij het toestemmingstraject, clearance van muziekrechten of music supervision process geheel op ons nemen. Ook voor algemene informatie over de juridische haken en ogen aan muziek in videogames, sync deals of muziekgebruik in audiovisuele producties dan wel multimediaprojecten kunt u bij ons terecht. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Vervolgens maken wij met u een afspraak voor een telefonisch onderhoud. Wij nemen dan op een door u gewenst tijdstip telefonisch contact met u op om de zaak door te spreken. Desgewenst maken wij een afspraak op locatie of nodigen wij u uit op ons kantoor voor een intake.

Indien U gebruik wenst te maken van onze diensten, komen wij een schriftelijke opdrachtverlening overeen. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden en het precieze soort juridisch advies, het te hanteren tarief (klik hier voor tarieven) en binnen welke termijn de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Intake is gratis.

-

Juridisch nieuws en juridische actualiteiten: